De Otten app?

Ja, zeker! Wij gaan met onze tijd mee. Alles wordt tegenwoordig digitaal en ook wij van Otten’s Groenten en Fruithandel groeien hier in mee. Klanten verwachten snelheid en overzicht, hier spelen wij natuurlijk graag op in. Gemakkelijk via de website, telefoon of tablet uw producten bestellen? Ja, dat is nu ook mogelijk bij Otten’s Groenten en Fruithandel.

Wij hebben een app en een website laten ontwikkelen die met elkaar communiceren. Zo kunt u via nog meer manieren als dat u al kon uw bestellingen plaatsen bij Otten. Via de website inloggen, een winkelmand aanmaken en deze later weer aanpassen op uw telefoon en doorzetten? Ja, zelfs zo ver gaan wij bij Otten’s Groenten en Fruithandel.

Met uw bedrijfsaccount kunt u direct inloggen op onze website en/of app, om zo bestellingen te plaatsen of orders die u heeft gedaan terug te kijken en desnoods zelfs weer opnieuw te bestellen. Aan alles is gedacht om zo snel mogelijk uw orders door te zetten naar Otten.

 

Wat kunt u verwachten van onze app?

  • Snel en direct orders plaatsen.
  • Zowel voor Apple als Android telefoons en/of tablets.
  • Producten via een wenslijst bestellen.
  • Orders terug kijken
  • Orders direct opnieuw bestellen doordat uw order mand blijft staan.
  • Aanbiedingen ontvangen via Push Berichten!

Download onze app vandaag nog via de officiële stores van zowel apple als android.


Support?

Vragen over onze app kunt u mailen naar support@rudieotten.nl, wij streven ernaar om u binnen 24 uur te voorzien van een gewenst antwoord. Indien u de app heeft gedownload kunt u ook op de tekst ballonnen drukken in de app. Zo komt u in direct contact met onze support afdeling. U klikt dan op de onderstaande button.

 

Instructie video’s

*Wordt aan gewerkt….